Plantage InkoopPartners groeit verder

Datum: juni 25, 2012

In de afgelopen maanden hebben 33 ondernemers een handtekening gezet onder een nieuw contract van Plantage InkoopPartners. Daarnaast zijn er 15 ondernemers toegetreden als nieuw inkooplid en zijn er ruim 25 ondernemers met RDC in gesprek over toetreding. Het bijzondere aan de nieuwe inkoopcombinatie van RDC is de variatie aan verschijningsvormen.

Naast het behouden van eigen identiteit is er de mogelijkheid gezamenlijk, als groep, herkenbaar op te treden. Plantage InkoopPartners zijn regionale (assortiments-) boekhandels. RDC heeft naast de inkoopcombinatie Plantage InkoopPartners ook de franchiseformules The Read Shop en The Read Shop Express en telt momenteel circa 300 winkels.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Plantage-InkoopPartners-groeit-verder.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.