Pitch&Putt Golfbaan in Doetinchem begint vorm te krijgen

Datum: oktober 23, 2012

In oktober 2012 is er gestart met de aanleg van een Pitch&Putt Golfbaan op een voormalige vuilstort in Doetinchem. De aanleg verloopt voorspoedig en naar alle verwachting kan er medio 2013 gespeeld worden op de 24e Pitch&Putt Golfbaan in Nederland. De baan in Doetinchem zal de 8e baan worden in de provincie Gelderland en die is daarmee volledig bezet.

Natuurlijke glooiing zorgt voor prachtig uitzicht
Er zijn al vele pareltjes te vinden in Nederland onder de Pitch&Putt golfbanen. Kraggenburg Koudum, Esonstad, Papendal en Molenhoek zijn uitgerust met veel glooiing. Maar de baan in Doetinchem is, vanwege zijn voormalige functie, in zijn geheel vele meters boven het maaiveld en geeft prachtige doorkijkjes over de omgeving. De volledige golfbaan is inmiddels ingezaaid en deze wordt al mooi groen.

Geschikt voor iedereen
Pitch&Putt Golf is toegankelijk voor iedereen en net als de andere Pitch&Putt Golfbanen, zal de baan in Doetinchem ook een uitstekende locatie zijn om groepsuitjes voor jong en oud te organiseren. Met de eerder genoemde glooiing van het de baan en andere hindernissen als bunkers heeft de baan een sportief en uitdagend karakter. Hiermee is de baan ook het zeer geschikt voor de organisatie van nationale en internationale wedstrijden. Pitch&Putt Golfliefhebbers uit binnen- en buitenland zullen vanaf medio 2013 veel plezier beleven op deze nieuwe baan.

Pitch&Putt Golf Doetinchem begint al mooi groen te wordenVan toegevoegde waarde
Eigenaar Henk van Slageren is enthousiast en nu de opening aanstaande is, maakt het hem content hij nu onderdeel is van de Pitch&Putt familie. Het traject er naar toe heeft vele jaren is beslag genomen, maar nu is er eindelijk licht aan het einde van tunnel gekomen. Pitch&Putt Golf Doetinchem heeft net als andere banen zijn eigen identiteit en is daarmee een toegevoegde waarde voor het Pitch&Putt Golf concept in Nederland.

Sterke ontwikkeling van de franchiseorganisatie
Naast de opening van de baan in Doetinchem in 2013 zijn er dit jaar ook drie nieuwe banen bijgekomen. In augustus werden Esonstad en Koudum geopend en vanaf 16 september kan men terecht in Oirschot. Met ruim 24 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking.

Bron: Pitch&Putt Golf

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.