Pitch&Putt Golf Rhoon verlengt contract

Datum: december 27, 2013

Opnieuw is er in het jubileumjaar van Pitch&Putt Golf in Nederland een feestelijk moment. Dinsdag 17 december j.l. heeft ondernemer Remco Abel uit Rhoon zijn franchisecontract met Pitch&Putt Golf voor 3 jaar verlengd. Zowel Erik Jorritsma, directeur van de franchiseformule Pitch&Putt Golf, als Remco Abel, eigenaar van de Pitch&Putt Golfbaan en Grand Cafe Abel, zijn erg blij zijn met de contractverlenging. Beide heren hebben er alle vertrouwen in dat er ook de komende 3 jaar weer sprake zal zijn van een profijtelijke samenwerking op basis van de Pitch&Putt Golf formule. De ruim opgezette 18-holes Pitch&Putt Golfbaan in Rhoon is in april 2010 geopend en in 2012 uitgebreid met eenErik Jorritsma (l), directeur Pitch&Putt Golf en Remco Abel, eigenaar Pitch&Putt Golfbaan Rhoon Footgolfbaan. In combinatie met de horecagelegenheid Grand Café Abel is dat de afgelopen jaren een absolute aanwinst voor Rhoon en omgeving gebleken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.