Pitch&Putt Golf en Het Rijk Golfbanen bundelen krachten

Datum: oktober 14, 2013

Voor de exploitatie van de 9-holes par-3 baan op Golfbaan Het Rijk van Margraten gaat Het Rijk Golfbanen met ingang van 1 januari 2014 nauw samenwerken met Pitch&Putt Golf. Vrijdag 11 oktober jl. hebben beide partijen een handtekening gezet onder een pilot-overeenkomst die de eerste samenwerking tussen een volwaardige golfbaan en een Pitch&Putt Golfbaan een feit maakt. Pitch&Putt Golf Margraten wordt de 25ste Pitch&Putt Golfbaan in Nederland.

25ste Pitch&Putt Golfbaan op toplocatieV.l.n.r. Martin Snider (Directeur Golfbaan Het Rijk van Margraten), Erik Jorritsma (Algemeen Directeur Pitch&Putt Support), Hans Blaauw (Algemeen Directeur Het Rijk Golfbanen) en Ron Steinkuhler (Directeur relatie-ontwikkeling Pitch& Putt Support)

Erik Jorritsma, Directeur Pitch&Putt Support: “De samenwerking met Het Rijk bevestigd dat Pitch&Putt Golf als sport steeds serieuzer genomen wordt en daar zijn wij natuurlijk blij mee. Hiernaast krijgen wij met de 9-holes Pitch&Putt Golfbaan op Golfbaan Het Rijk van Margraten niet alleen beschikking over onze eerste baan in Zuid-Limburg, we vestigen ons meteen op een toplocatie!”

Laagdrempelige kennismaking met de golfsport

Hans Blaauw, Algemeen Directeur van Het Rijk Golfbanen: “Pitch&Putt Golf slaat de ideale brug tussen ons huidige bedrijf en de startende golfer. Voor veel mensen vormt de korte baan immers een eerste, laagdrempelige  kennismaking met de golfsport waarna ze doorstromen naar het grotere werk. De bestaande combinatie van de 9-holes par 3 en de 18-holes golfbaan maken van Het Rijk van Margraten de ideale locatie om deze doorstroom een goede kans te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat we door het bundelen van onze krachten de golfsport in de volle breedte kunnen promoten en nog meer mensen kunnen laten genieten van het spel.”

9-holes par 3 op Golfbaan Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten is gelegen tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De 18-holes golfbaan ligt er schitterend bij en de mooie 9-holes par 3 baan is een lust voor liefhebbers van Pitch&Putt Golf. Een unieke kans dat juist Het Rijk van Margraten met ingang van 1 januari 2014 voor de exploitatie van deze par-3 baan de samenwerking met Pitch&Putt Golf aangaat. Op vrijdag 11 oktober jl. zetten beide partijen hun handtekening onder een pilot-overeenkomst waarin staat dat de par-3 baan het komende jaar mede door Pitch&Putt Golfers gebruikt mag worden. Om de samenwerking voor beide partijen zo succesvol mogelijk te maken, wordt de bestaande par-3 baan aangepast. Afstanden worden gewijzigd en een aantal greens verkleind zodat zij voldoen aan de maatstaven van Pitch&Putt Golf.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.