Pitch&Putt Golf en GolfPlaza samen op golfbeurs KLM Open

Datum: september 10, 2013

Het prestigieuze golftoernooi KLM Open 2013 vindt dit jaar plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 september op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Tijdens het internationale toernooi wordt naast de baan ook de grootste Nederlandse golfbeurs gehouden. Pitch&Putt Golf is, samen met GolfPlaza, één van de ruim 50 exposanten.

KLM Open Village 
De beurs, KLM Open Village, biedt golf- en sportliefhebbers de ultieme beleving op het gebied van sport, entertainment en lifestyle. Tijdens de beurs is Pitch&Putt Golf samen met GolfPlaza aanwezig middels een opvallende stand met diverse aantrekkelijke beursacties en activiteiten. GolfPlaza is sinds het begin van deze maand een samenwerkingspartner van Pitch&Putt Golf. Het KLM Open Village heeft de primeur wat betreft een gezamenlijke presentatie van Pitch&Putt Golf en GolfPlaza.

Vooruitstrevend topsportevenement
Het KLM Open maakt onderdeel uit van de European Tour, het hoogste professionele golfcircuit van Europa. In 2013 wordt het toernooi voor de 94ste keer op Nederlandse bodem gespeeld in Zandvoort aan Zee. Titelverdediger is de Zweed Peter Hanson. Grote Nederlandse favoriet is Joost Luiten. Hij haalde in 2007 zijn beste resultaat, een tweede plaats. Met 50.000 bezoekers is het KLM Open één van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland. Het toernooi geldt als een van de meest vooruitstrevende topsportevenementen op het gebied van relatiemarketing, publieksbeleving, gebruik van nieuwe media en duurzaamheid. In 2012 en 2011 is de KLM Open uitgeroepen tot het meest duurzame golftoernooi van Europa.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.