Pitch en Putt Golf Esonstad vanaf 13 juli toegankelijk

Datum: juli 9, 2012

Eind 2011 is er begonnen met de aanleg van een Pitch&Putt Golfbaan in het Noorden van Friesland. Vanaf 13 juli aanstaande kan er direct naast Landal Greenpark Esonstad en Camping Esonstad Pitch&Putt Golf gespeeld worden. De aanleg van de eerste 9 holes is afgerond en de laatste hand word gelegd aan de tweede 9. Naar verwachting is medio augustus de gehele Pitch&Putt Golfbaan (18-holes) speelklaar voor het publiek. Naast de baan in Esonstad, worden er dit jaar onder andere banen geopend in Koudum en Oirschot. Met ruim 20 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland op weg naar een landelijke dekking.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Pitch-en-Putt-Golf-Esonstad-vanaf-13-juli-toegankelijk.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.