Pink Pepper opent vestiging in Breda

Datum: juli 5, 2012

Bedrijfs- en vrijetijdsuitjes organisator Pink Pepper heeft op 1 juli een nieuwe vestiging geopend, deze vestiging bevindt zich in Breda. Het totaal aantal vestigingen van Pink Pepper komt hiermee op 14. De nieuwe franchiseneemster is Astrid Vermeulen.

Pink Pepper is een landelijke organisatie die jaarlijks meer dan 10.000 bedrijfs- en vrijetijdsuitjes organiseert. De Pink Pepper-vestigingen bevinden zich midden in het centrum van diverse steden, verspreid over het land en iedere franchisenemer krijgt een eigen rayon toegewezen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://www.franzine.nl/2012/27.html#nieuwe_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.