Pim van Asperdt nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Datum: oktober 23, 2017

Pim van Asperdt is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Benny Schulte in regio Flevoland, Gooi & Eemland o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien. In zijn bijna tien durende militaire carrière groeide Pim van soldaat door naar officier.Pim van Asperdt, directeur Thexton Armstrong van Asperdt: “Ondernemers helpen glazen plafonds te doorbreken, of ervoor te zorgen dat een ondernemer weer tijd overhoudt om te genieten van het leven en zijn of haar gezin, daar doe ik het voor!” Hoe Pim dat doet? Door scherp, open, eerlijk en soms ook onconventioneel te zijn. Bron: FranchiseFormules.NL Leidinggevenden hun ogen openen, confronteren en uit hun comfortzone halen zodat ze konden groeien, daar lag zijn passie. Na zijn militaire carrière heeft Pim de stap naar het ondernemerschap gemaakt en zijn eigen onderneming met succes uitgebouwd tot marktleider.  

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst & cash en realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De adviseurs werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een structurele verbetering van winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht in Australië en is sinds 2011 met succes landelijk actief in Nederland.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.