Pilotstore Trendhopper in Eindhoven

Datum: januari 29, 2013

Franchise formule Trendhopper heeft een pilotstore in Eindhoven geopend. Trendhopper heeft in deze pilotstore gekozen voor een vernieuwde winkelinrichting en sfeer.

In deze pilotstore ervaren beziekers creativiteit, transparantie en openheid. Meerdere Trendhopper vestigingen in de Benelux worden dit jaar omgebouwd dan wel geopend. De nieuwe vestiging in Eindhoven heeft een vloeroppervlak van 2500 m2. Franchise formule Trendhopper telt momenteel twintig vestigingen. Nederland telt 19 vestigingen en België één. De Trendhopper-formule is sinds 1 januari 2012 onderdeel van VME Nederland B.V. Deze organisatie heeft een coöperatieve structuur met verschillende winkelformules voor meer dan driehonderdvijftig woonwinkels in Europa. De formules van VME Nederland B.V. zijn: Budget Home Store, KEX Keuken EXpert, Thuis Wonen en Slapen en Trendhopper.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#trendhopperfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS



Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.