Phone House opent Connected World store in Utrecht

Datum: mei 8, 2012

Op 10 mei opent Phone House aan de Vredenburg in Utrecht haar nieuwe Connected World store. In de winkelformule staat ‘het ervaren’ en ‘connectiviteit’ centraal. Bezoekers kunnen de nieuwste smartphones en tablets van Phone House live testen. Ook ervaren zij hoe deze nieuwe apparaten communiceren met andere apparatuur, zoals navigatiesystemen, de (spel)computer thuis en de TV. Met deze winkelformule wil Phone House de bezoekers nieuwe ontwikkelingen laten ontdekken. Nick Willcox, managing director van Phone House Nederland, vertelt: “We hebben deze ontwikkeling vorig jaar internationaal ingezet. Een winkelconcept dat aansluit bij de snel veranderende wereld van smartphones, mobiel internet en tablets. Wij merken dat de Nederlandse consument behoefte heeft om bepaalde apparaten eerst te kunnen ervaren voordat zij besluiten om tot aanschaf over te gaan. Met de realisatie van de eerste Connected World winkel in Utrecht bieden we hen die mogelijkheid en nemen we ze mee in een nieuw decennium.” Een aantal Connected World winkels zijn in Engeland, Spanje en Duitsland gelanceerd. In januari 2011 werd de eerste Connected World store van Phone House geopend in Den Haag, gevolgd door steden als Amsterdam en Rotterdam.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Phone-House-opent-Connected-World-store-in-Utrecht.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.