Pets Place opent nieuwe XL-dierenwinkel

Datum: december 4, 2012

Onlangs heeft Pets Place een nieuwe XL-dierenwinkel in Zwaagdijk geopend. De franchiseformule heeft er voor gekozen om haar jongste vestiging in het nieuwe winkelhart van West-Friesland te vestigen. De vestiging in Zwaagdijk biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed en actueel assortiment dierbenodigdheden. De dierenliefhebber vindt hier een zeer uitgebreid assortiment met alles voor hond, kat, knager, vogel, reptiel en vis. En ook voor de buitendieren kun je er terecht. Het geven van adviezen en de beste service zijn de andere belangrijke speerpunten van de winkelformule.

De compleet nieuwe dierenwinkel in Zwaagdijk heeft de beschikking gekregen over maar liefst 800m² verkoopruimte en is daarmee de meest complete dierenspeciaalzaak van de regio. De opening van de nieuwe Pets Place XL vestiging wordt omlijst met de nodige feestelijke acties. Pets Place is de marktleider van dierenwinkels in Nederland, waar dieren en dierenvrienden op nummer één staan.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#petsplacefranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.