Petra de Rijk start als franchisenemer bij Quickmediator

Datum: mei 7, 2013

Quickmediator heeft weer een nieuwe franchisenemer aangesloten Petra de rijk uit Haarlem. Zij heeft reeds een enorme ervaring met bemiddelen in conflicten en echtscheidingen. Petra: vooral franchise bevalt mij uitstekend, ik ben ondernemer, maar helemaal alleen starten is tegenwoordig te kostbaar. Je moet marketing doen op het internet en dat is in je eentje niet meer te betalen. Nu maak ik gebruik van de landelijke marketing en betaal regionaal. Ook hou ik van mensen om me heen die me bijstaan met marketing, opleiding, training, werving nieuwe klanten en vooral samenwerking en uitwisseling van ideeën.

Nieuwe mediationwet door @ardvandersteur 2e kamerlid
Die zorgt voor gigaomzet verhoging bij Quickmediator, iedereen is straks namelijk verplicht om eerst Mediation te doen alvorens naar de rechtbank te stappen.Ook nu doen mensen die gaan scheiden dit in grote getalen bij Quickmediator, niet zo gek, wij hanteren een uniek fixed tarief € 1000,- ex voor 3 mediationsessies van ca 2 uur plus complete convenanten en ouderschapsplan. Ook de zakenwereld weet ons immers te vinden voor arbeidsconflicten, snel en accuraat samen met de Quickmediator oplossen. Nu kan men vrijblijvend een mediator inhuren en dat doen mensen juist uit kosten overweging steeds vaker!

Bron: Quickmediator

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.