PDC biedt kansen in een krimpende markt

Datum: mei 3, 2012

Voor Ondernemers in de huidige economische situatie is het van belang zich te kunnen concentreren op hun bedrijf. Alle tijd en aandacht dient zich te richten op het product en de wensen van de klant. Zaken rondom personeel hebben hierdoor in deze tijden niet de hoogste prioriteit. Niet dat de ondernemer zijn medewerkers onbelangrijk vindt. Integendeel, ze maken juist het verschil richting de klant. Personeel Diensten Centrum Nederland (= PDC) heeft een concept ontwikkeld die de ondernemer helpt en hem ontzorgt op personeelszaken wanneer nodig.

Een personeelsfunctionaris van PDC zorgt voor pragmatische oplossingen bij in-, door- en uitstroom van personeel en voor een adequate ondersteuning bij het reduceren van verzuim. Kortom een allround personeelsfunctionaris op afroep.

PDC Nederland is de franchisegever voor lokale en/of regionale franchisenemers die als dienstverlener de ondernemer bijstaan in personeelszaken. Elke regio kent zijn eigen sterke en zwakke punten. Het is dan goed als de personeelsfunctionaris op afroep weet wat er speelt in zijn eigen regio zodat hij zijn klanten adequaat kan bijstaan en snel ter plekke kan zijn.

Dat er behoefte bestaat bij ondernemers om te worden ondersteund bij zaken rondom hun personeel is al aangetoond. De eerste franchisenemer in Veghel heeft zich in de afgelopen jaren al bewezen. De klantenkring is nog steeds groeiende. PDC Veghel is sterk in oplossingen die ook op de lange termijn werken. “De kracht van de personeelsfunctionaris op afroep is dat de klant centraal wordt gesteld en er bruikbare adviezen en diensten worden aangeboden,” aldus Anja Lawera, directeur Operaties en eigenaar van PDC Veghel.

“Wij zien volop kansen voor HR-functionarissen die zich kunnen concentreren op hun klanten”, zegt Lawera. “Het volledig kant en klare concept van PDC Nederland is opgezet in een volledig digitale omgeving. De HR-functionaris kan direct als franchisenemer aan de slag. Ook voor bemiddelaars in de financiele dienstverlening hebben wij een rol in gedachte. De bemiddelaar is immers een belangrijk adviseur voor de ondernemer. Bij klanten met HR-vraagstukken kunnen zij een abonnement aanbieden. Dit levert de bemiddelaar een marge, maar belangrijker: een grotere klanttevredenheid waarin de bemiddelaar een essentiële rol speelt.”

Voor potentiële franchisenemers en bemiddelaars organiseert PDC Nederland voorlichtingsbijeenkomsten. Voor meer informatie zie www.pdc-nederland.nl.

Bron: Personeel Diensten Centrum Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.