Papa John’s opent wederom vestiging in Amsterdam

Datum: 16 oktober 2019

Papa John’s opent aanstaande maandag een nieuwe vestiging in de stad achter de duinen, die week erop is Amsterdam aan de beurt. Op 21 oktober a.s. opent alweer de 27e vestiging, dit keer aan de Spaarndammerstraat 68H in Amsterdam. De franchisenemer Joshua Rijnders zal de vestiging trots en feestelijk openen. Papa John’s deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza!

Franchisenemer Joshua Rijnders

Het is niet de eerste vestiging van Papa John’s in Amsterdam, inmiddels zijn er al vijf vestigingen geopend. Joshua is de franchisenemer van vestiging nummer zes. Een aantal jaar geleden heeft Joshua een mooi groeipad voor zichzelf uitgestippeld. Vorig jaar heeft hij zijn eerste Papa John’s vestiging geopend in Hoofddorp. Nu is zijn tweede vestiging een feit! Deze vestiging is in Amsterdam West, dichtbij het Westerpark. De Spaarndammerstraat heeft een gevarieerd winkelaanbod waar Papa John’s nu deel van gaat uitmaken. Het winkelend publiek kan binnenkort genieten van een heerlijke verse pizza, gemaakt van dagverse ingrediënten.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doet Papa John’s door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf. Niet alleen de ingrediënten, ook de medewerkers en de pizza-ervaring van de klant zijn erg belangrijk. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.