Papa John’s opent binnenkort in Groningen

Papa Johns opende recent nog een nieuwe vestiging in Veldhoven, nu is Groningen aan de beurt. Op 22 augustus a.s. opent alweer de 25e vestiging, dit keer aan de Nieuwe Ebbingestraat 87 in Groningen. De franchisenemers zullen de vestiging trots en feestelijk openen. Papa John’s deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza!

Franchisenemers

Harald Neumann, Jesse Witkamp en Thomas Slot zijn gezamenlijk de franchisenemers van de nieuwe vestiging in Groningen. “Een Papa John’s vestiging openen in het noorden van het land, daar hebben wij ontzettend veel zin in. Wij wonen zelf in de stad Groningen en zagen op het winkelpand een oproep voor een franchisenemer. Aangezien wij net klaar zijn met onze studie, hebben wij deze mogelijkheid met beide handen aangepakt. Het is een mooie aanvulling naast alle andere winkels die er zijn in deze straat. Wij kunnen een divers publiek voorzien van een heerlijk versgebakken pizza. Wij hebben enorm veel zin in de opening!”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 25 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doet Papa John’s door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf. Niet alleen de ingrediënten, ook de medewerkers en de pizza-ervaring van de klant zijn erg belangrijk. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.