Overname snackpoint door Roger Gielen

Datum: januari 20, 2013

Franchiseformule Snackpoint is door Roger Gielen overgenomen van de Rooswinkel Groep. Van Gielen wilde extra investeren in de formule, terwijl horecagroothandel Rooswinkel de formule links liet liggen.

De overname van de formule kwam begin vorig jaar het eerst ten sprake, zegt Gielen. “Ik gaf bij Patrick Rooswinkel aan meer activiteiten te willen ontplooien met Snackpoint en toen kwam het gesprek allengs op een overname.” Gielen was erg geïnteresseerd in dit aanbod. “Ik wilde meer investeren in de formule en sneller kunnen schakelen en dat kan nu met de oprichting van Snackpoint Formule Management”, aldus Roger Gielen. Voor de franchisenemers van Snackpoint zal weinig veranderen. Dezelfde franchisefee blijft gehanteerd en ook de leveranciers blijven hetzelfde.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#snackpoint

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.