Overname Pitch&Putt Golf Leidschendam

Datum: januari 13, 2013

Vanaf 1 januari 2013 is Pitch&Putt Golf Leidschendam overgenomen door Björn Beekman en Mariette Kruyt. Beekman en Kruyt zijn tevens eigenaar van Indoor golfcentrum Swingaway in Den Haag. Het combineren van beide bedrijven lijkt een ideale combinatie.

Goed fundament neergezet
Marien van Wijk, de voormalige ondernemer van Pitch&Putt Golf Leidschendam, heeft het bedrijf de afgelopen vier jaar op de kaart gezet door te specialiseren in Pitch&Putt Golf, gekoppeld aan een goede horeca bestaande uit de meest uiteenlopende arrangementen. In vier jaar tijd zijn er bijna 100.000 bezoekers geweest en is een goed fundament voor de toekomst neergezet. Wat natuurlijk blijft, is dat het bedrijf seizoen- en weersafhankelijk is. Het regenachtige weer van de afgelopen zomer is daar een treffend voorbeeld van. Daarnaast is het in de zomer hard werken om vervolgens in de winter, wanneer het rustig is op de baan, diverse zaken voor te bereiden voor het nieuwe seizoen.

Samen verder op één locatie
Opvallend was het dan ook dat de eigenaren van Indoorgolf centrum Swingaway uit Den haag interesse hadden in de overname van Pitch&Putt Golf Leidschendam. Björn Beekman en Mariette Kruyt leiden beginnende golfers op voor het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Zo hebben ze in 2012 maar liefst 2.500 GVB’ers opgeleid. Daarnaast is Swingaway ook een trainingscentrum voor de gevorderde golfer. Swingaway verlaat binnenkort de locatie aan de Binckhorstlaan in Den Haag in verband met de herinrichting van het gebied. Het Indoor golfcentrum Swingaway gaat dan ook zo spoedig mogelijk verhuizen van Den Haag naar Leidschendam. Pitch&Putt Golf Leidschendam blijft bestaan op de huidige locatie aan de Star in Leidschendam.

Indoor gekoppeld aan outdoor
Het creëren van een Indoor golfcentrum met daaraan gekoppeld een outdoor Pitch&Putt Golfbaan lijkt een ideale combinatie. Hierdoor is er zowel in de zomer als in de winter een volledig pakket te benutten en met de aanwezige horeca kan er een mooi product worden aangeboden aan bestaande en nieuwe klanten.

Bron: Pitch&Putt Golf

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.