Overname franchise Master Bailine in Nederland

Datum: december 4, 2012

Op 1 november 2012 heeft Ellen Vink de Franchise Master Bailine Nederland overgenomen van Scandlife B.V in Noordwijk. Ellen Vink runt al 5 jaar haar eigen Bailine Figuurstudio in Papendrecht en heeft een ruime ervaring in de franchisewereld. De Franchise Master Bailine valt onder de Sanocorpo B.V. in Papendrecht.

Het aantal Bailine Figuurstudio’s bedraagt op dit moment 16 stuks in Nederland. Als doel wordt gesteld om het aantal Figuurstudio’s in de komende jaren flink uit te breiden. Momenteel wordt er gewerkt aan een marketingcampagne met een nieuwe website en de inzet van sociale media. Bailine is momenteel actief in meer dan 20 landen waaronder Noorwegen, Denemarken, Polen, Dubai, USA,India etc.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#bailinefranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.