Oprichter Subway in Nederland

Datum: oktober 30, 2012

Hoog bezoek in Nederland, voor de quickservicebranche in het algemeen en voor Subway in het bijzonder. Fred DeLuca, oprichter van de wereldwijd bekende sandwichformule, toerde een dagje door ons land. Omdat Subway Nederland een centrale functie vervult binnen Europa, met het hoofdkantoor in Amsterdam, was zijn komst meer dan een beleefdheidsbezoekje.

DeLuca wilde – tijdens zijn doorreis door Europa, per trein – de opvallende opmars van zijn keten in ons land zelf ‘proeven’ en mensen rechtstreeks spreken; van directieleden en ontwikkelingsmanagers tot franchisenemers en medewerkers. Hij bezocht het hoofdkantoor en maakte een rondje langs diverse vestigingen.

Qua aantal openingen dit jaar neemt Nederland in Europa een lovenswaardige vierde plaats in. “Ik ben erg onder de indruk van deze groeispurt én van de omzet en winstontwikkeling van de ondernemers, en dat in deze tijd.” Aldus een trotse DeLuca.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#subwayfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.