Opening grootste Rotterdamse vestiging Subway

Datum: oktober 2, 2012

Vorige week was de opening van de zesde franchise Subway in Rotterdam. Het nieuwe restaurant is geopend aan de Laan van Zuid. Het is met een oppervlakte van 265 vierkante meter meteen de grootste vestiging van de havenstad.

“Door alle mensen die hier werken, studeren en wonen is deze locatie de ideale voedingsbodem voor een Subway”, zegt Faouzi Achbar, samen met zijn broer Youssef de trotse eigenaar van de nieuwe eetgelegenheid. “De reacties op onze komst zijn heel erg positief, er was duidelijk veel behoefte aan. Voor de opening liepen mensen al spontaan naar binnen om een kijkje te nemen. ‘Eindelijk komt hier iets’ hoorden we dan. Het pand stond ook al twee jaar leeg.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#subway_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.