Opening burgerme in Almere

Datum: september 6, 2018

Na de succesvolle opening van burgerme ‘s-Hertogenbosch op 24 april 2018  was op 17 juli jongstleden de opening van inmiddels alweer de 10e vestiging van burgerme in Nederland, en wel in Almere. “Wij waren al een tijdje op zoek naar een geschikte franchisenemer voor Almere, en uiteindelijk hebben wij die na veel potentiele kandidaten gevonden” aldus franchisegever Tim Meijers. Burgerme Almere heeft zich gevestigd in het centrum naast de Mediamarkt aan de Brouwerstraat 10 te Almere. Burgerme Almere is ingericht met ruim 20 zitplaatsen en heeft terras mogelijkheden.

“Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de supermarkt branche waarbij mijn taken vooral gericht waren op het doorontwikkelen en aansturen van horeca- en vers groepen waren mijn vrouw en ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De zelfstandigheid, zelf aan het stuur van ons eigen succes, is daarbij de grootste motivator. Toen we bekend werden met het burgerme concept wisten we beiden direct dat deze formule ons op het lijf geschreven staat” aldus franchisenemer Alex Sijmons.

“Met burgerme hebben we onze droom kunnen realiseren met onze vestiging in het centrum van Almere stad waarbij zowel de delivery als de restaurant functie de ideale combinatie voor ons vormen samen met de hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij vers en service als speerpunt van de formule een belangrijke rol spelen”

“Vanuit de burgerme organisatie is er een gedegen ondersteuning tijdens zowel de opstart als exploitatie van ons bedrijf, dit was voor ons als startende ondernemers dan ook doorslaggevend om voor het burgerme franchise concept te kiezen”

Burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren operationele food conceptmanager Alex Sijmons samen met zijn vrouw Krista, de vestiging burgerme Almere tot een groot succes zal maken in alle opzichten.

burgerme Nederland heeft op dit moment openingen gepland staan voor burgerme Nijmegen, Eindhoven en den Haag. Tevens zijn er getekende intentie verklaringen voor Amersfoort en Venlo.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Tilburg, Arnhem, Zwolle, Groningen, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Haarlem, Maastricht, Zaandam,Alkmaar, Amsterdam en Leeuwarden.

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.