Opening burgerme Enschede op 19 December

Datum: oktober 23, 2017

Na de openingen eerder dit jaar van burgerme Utrecht Zuid op 6 juni en burgerme Zoetermeer op 18 juli, is op 19 december de derde opening in 2017 van burgerme in Enschede aanstaande. “Wij zien in Enschede enorme kansen en potentieel, mede door het aantal studenten en de zeer goede locatie” aldus franchisegever Tim Meijers.

burgerme Enschede zal zich vestigen aan het Willem Wilminkplein 27 te Enschede en zal worden uitgerust met ruim 34 zitplaatsen en een terras. “We hielden het niet voor mogelijk dat het ons zou lukken om ons restaurant te mogen gaan runnen in een pand grenzend aan het Willem Wilminkplein met een geweldige uitstraling.

Kom genieten van onze hamburgers, salades, fingerfood, lunchbroodjes en alle overige gerechten, ondertussen uitkijkend op het prachtige Wilminkplein tegenover het station!”, aldus franchisenemer Stephan Dijkhuis. “De uitgebreide en zeer professionele ondersteuning van de eerste gesprekken tot en met de locatiemanager, financieel expert, keukenbouw en overige leveranciers doet ons beseffen dat wij met een zeer volwassen en vooruitstrevend bedrijf in zee zijn gegaan”.

Burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren horeca gastheer Stephan Dijkhuis, die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in de hotel en restaurant branche, de vestiging burgerme Enschede tot een groot succes zal promoveren vanuit de eerste A2 locatie van burgerme.

burgerme Nederland heeft op dit moment getekende intentieverklaringen voor burgerme Amersfoort, Den Bosch, Purmerend en Almere. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Nijmegen, Amstelveen en Nieuwegein.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Arnhem, Zwolle, Eindhoven, Groningen, Breda, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Haarlem en Maastricht.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.