Opening Bike Totaal-vestiging in Spijkenisse

Datum: december 18, 2012

In Spijkenisse is op 4 december de nieuwste Bike Totaal-vestiging geopend. Vico Renes, bedrijfsleider bij Bike Totaal Spijkenisse, vertelt dat de winkel op de Marrewijklaan een metamorfose heeft ondergaan: “De winkel was voorheen een kledingwinkel, dus er moest grondig verbouwd worden. Niet alleen is de inrichting helemaal vernieuwd, de gehele ruimte is verbouwd en er is een grote werkplaats gecreëerd. Door deze verbouwing is een lichte, moderne en ruime fietsenwinkel ontstaan van 350 m². Met Bike Totaal hebben we een sterke groep achter ons staan. Mede door de expertise en ondersteuning van Bike Totaal kunnen wij echt een succes maken van onze winkel.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Opening-Bike-Totaal-vestiging-in-Spijkenisse.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.