Opening 14de fit20 studio op Amersfoort CS

Datum: mei 8, 2012

De jonge, dynamische fit20 formule heeft er een veertiende vestiging bij gekregen. Na de eerste dertien studio’s in Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Deventer, Den Bosch, Arnhem, Tilburg, Amsterdam ZO, Eindhoven, Utrecht, Veenendaal en Amsterdam West is fit20 nu ook van start gegaan op Amersfoort CS, aan de noordingang, in de prachtige nieuwe Regus station2station Business Lounge. Deze locatie is helemaal gericht op de veeleisende zakelijke klant/reiziger. De franchisenemer voor Amersfoort CS is Alex Renes, een ervaren trainer die zijn ‘roots’ zowel in de sport als in het ondernemerschap heeft.

fit in 20 minuten per week
Alex Renes - Franchisenemer fit20 Amersfoort CSfit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minutenper week onder persoonlijke begeleiding intensief getraind. Altijd op afspraak. Doorde effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende ombinnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. De fit20 formule richt zich opde zakelijke markt, drukbezette mensen met weinig tijd.

Voor 2012 staan nog twaalf nieuwe vestigingen in de planning.

Bron: fit20

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.