Opening 13de fit20 studio in Amsterdam West

Datum: februari 9, 2012

De jonge, dynamische fit20 formule heeft een dertiende vestiging erbij gekregen. Na de eerste twaalf studio’s in Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Deventer, Den Bosch, Arnhem, Tilburg, Amsterdam ZO, Eindhoven, Utrecht en Veenendaal is fit20 nu ook van start gegaan in Amsterdam West, pal aan de A10, afslag Sloterdijk, in het prachtige Regus pand dat helemaal gerenoveerd wordt inclusief Grand Cafe en Starbucks. De franchisenemer in Amsterdam West is Daan Stobbe, een ervaren personal trainer die een sterke affiniteit heeft met de zakelijke markt.

fit in 20 minuten per week
fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding intensief getraind. Altijd op afspraak. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. De fit20 formule richt zich op de zakelijke markt, drukbezette mensen met weinig tijd. Voor 2012 staan nog dertien nieuwe vestigingen in de planning.

Bron: fit20

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.