Open huis Door Training & Coaching

Datum: november 20, 2013

Elke maand wordt een ‘Open Huis’ gehouden in het inspirerende Veranderhuis te Doorn. Zo ook op woensdag 4 december 2013Tijdens het Open Huis wordt een presentatie gegeven waarin je meer hoort over de organisatie DOOR Training & Coaching, maar ook over de inhoud van het franchisenemerschap. Tevens krijg je de mogelijkheid om je vragen te stellen aan een ervaren Franchise Trainer/Coach van DOOR Training & Coaching.

Het Open Huis duurt van 17.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

Wil je je aanmelden voor het Open Huis, mail of bel naar mevr. Thamar Koedoot: t.koedoot@doortraining.nl
0343 49 94 32.

Je kunt je kandidaat stellen voor het franchisenemerschap bij DOOR Training & Coaching door het indienen van een informatie-aanvraag op deze website. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.