Ook fit20 wint de NFV Franchise trofee

Datum: mei 29, 2019

Eerder berichtten wij u al dat Vital4Skool de grote winnaar was van de NFV Franchise Trofee 2019. Franchiseformule fit20 heeft echter op 23 mei eveneens de prestigieuze trofee in de wacht gesleept. Een vakjury voorgezeten door Boris van der Ham heeft in al haar wijsheid dus twee formules als beste beoordeeld waar fit20 er één van is. Primeur is dat 2 formules die zich inzetten voor een gezonder leven hebben gewonnen. De jury roemde het geduld, inzet en doorzettingsvermogen van de formules. De toename van franchisenemers die zich thuis voelen bij fit20 werd door juryvoorzitter van der Ham het resultaat van volwaardig ondernemerschap genoemd.

fit20 bestaat inmiddels uit 76 aangesloten franchiseondernemers en heeft 140 studio’s waarvan het leeuwendeel in Nederland. Maar ook buiten Nederland heeft fit20 franchiseondernemers: in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Qatar, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. Voor een Nederlandse franchiseformule is een dergelijke internationale expansie uniek. Er trainen inmiddels meer dan 16.000 mensen bij fit20.

Bij fit20 wordt altijd onder persoonlijke begeleiding op een veilige manier getraind. Door de effectieve manier van trainen duurt de training maar twintig minuten per week. Omkleden is in de gekoelde studio niet nodig. Klanten ervaren vaak impactvolle veranderingen door de training. Zij hebben meer energie, voelen zich sterker en bestaande klachten zoals rugpijn verminderen of verdwijnen helemaal.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.