Ontzorgd Verhuizen zoekt franchisenemers

Datum: maart 29, 2018

In 2010 ontstond het idee voor Ontzorgd Verhuizen. In 2011 zijn we opgericht in Leeuwarden. In 2016 zijn we in heel Friesland, Groningen en Drenthe aan de slag gegaan. Vanaf 2017 verhuizen we door heel Nederland. En nu krijgen we aanvragen uit heel Nederland. We kunnen wel wat hulp gebruiken!

Werken als franchisenemer bij Ontzorgd Verhuizen

De unieke aanpak, het enorme potentieel en voldoende nog onontgonnen werkgebieden (heel Nederland behalve Groningen, Friesland en Drenthe) maken het concept van Ontzorgd Verhuizen uitstekend geschikt als franchiseformule. Als franchisenemer run je je eigen vestiging en bouwt die uit. Natuurlijk leren wij je eerst de fijne kneepjes van het vak.

Ben je zelfstandig ondernemer, zelfstandig professional of heb je dat altijd al willen worden? Heb je oog voor mensen, kun je goed communiceren en heb je enige levenservaring? Kun je 10 dingen tegelijk doen en toch rust uitstralen? Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken.

Bekijk meer details over onze franchiseformule in het formuleprofiel beneden.Vul het online aanvraagformulier in en wij nemen direct contact op. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.