Online Bestelservice Zuppler eindelijk ook in Nederland

Datum: oktober 21, 2014

Na het grote succes in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk en Ierland is de online bestelservice ‘Zuppler’ nu ook beschikbaar voor Nederlandse restauranthouders. Vanuit hun kantoor op Flight Forum te Eindhoven helpt Zuppler Nederland restauranthouders met het ontwikkelen van hun merk en het vergroten van hun online business.

Zuppler is in 2008 in Conshohocken te Penssylvania ontwikkelt en duizenden restaurants maken inmiddels al gebruik van deze besteloplossing. Zuppler is het snelste, makkelijkste en betrouwbaarste online bestelsysteem voor afhaal- of bezorgrestaurant. Met een steeds groter groeiende onlinemarkt is het voor restaurants een must om zich ook online als merk te profileren. Daarnaast verwachten onlineklanten gemak en comfort. Zuppler voldoet in al deze facetten.

Met Zuppler krijgt een restaurant een sterke website in combinatie met een perfect werkend online kassasysteem. De vormgeving van de menu’s wordt op maat gemaakt, zodat ze precies in de huisstijl van het restaurant passen. Zuppler geeft daarbij de optie om een gehele website voor het restaurant te verzorgen, maar het bestelplatform is ook op bestaande websites te implementeren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een volledig mobile responsive design, zodat de site op elk apparaat optimaal te gebruiken is. Dankzij de uitgebreide en overzichtelijk menu’s kunnen de klanten op de eigen website van het restaurant een online bestelling plaatsen. Hierdoor krijgt het restaurant deOnline bestelservice Zuppler nu ook actief in NL. Bron: FranchiseFormules.NL mogelijkheid om zijn eigen klantenbestand op te bouwen en met eventueel geïmplementeerde loyalty programma’s
zorgt een restaurant ervoor dat klanten, vaste klanten worden. Bestellingen via het Zuppler bestelsysteem liggen 20% hoger dan telefonische bestellingen en 10% hoger dan bestellingen via portals zoals Thuisbezorgd en Justeat! Daarnaast scheelt het forse commissies als de klanten direct via de website van het restaurant bestellen. Zuppler speelt ook in op de snelle ontwikkelingen van bestelplatformen en heeft een Point of Sale integratie met kassasystemen zoals Par Pixel Point.

Zuppler opereert vanaf het Flight Forum te Eindhoven, maar heeft landelijke sales agents om zo heel Nederland te bedienen. Zuppler kan voor elk restaurant een dienst op maat creëren en is interessant voor zowel de kleine ondernemer als de grote ketens.

In het bijgaande bedrijfsprofiel van Zuppler Nederland vindt u meer informatie. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.