Ondernemers uit de regio ontmoeten op Nationale Koffiedag

Datum: september 18, 2017

Op dinsdag 26 september is het Nationale Koffiedag. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee pakt daarom uit met verschillende regionale evenementen waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Directeur Ton van der Tang: Koffie is het smeermiddel van de economie. Wij gebruiken Nationale Koffiedag als moment om mensen bij elkaar te brengen onder het genot van een goede kop koffie.

Nationale Koffiedag is een initiatief van Fortune Coffee en vindt plaats op de vierde dinsdag van september. “Deze datum is niet voor niets gekozen”, zegt Ton van der Tang.

Het is een week na Prinsjesdag. Ondernemers bedenken wat de politieke agenda betekent voor hun business. En het najaar is de tijd dat er nog flink gewerkt wordt om het jaar mooi af te sluiten. Daarom is eind september de perfecte tijd om andere ondernemers te ontmoeten. Er komen altijd weer mooie kansen uit.Het is voor het tweede jaar op rij dat Fortune Coffee aandacht schenkt aan Nationale Koffiedag met evenementen op verschillende plekken in het land.

Inspiratie opdoen en netwerken

Op het evenement is iedereen met een zakelijke achtergrond welkom. Er zijn evenementen in het Gooi, regio Rijnmond en op de Veluwe. Er zijn verschillende programma’s. Op de Veluwe rijden de ondernemers een wielertocht, in het Gooi laten de gasten zich inspireren door een theaterduo. Bij regio Rijnmond staan onder andere koffieworkshops en -proeverijen op het programma. Overal begint het programma met koffie en ligt de nadruk op ontmoeting. Van der Tang: We zorgen voor een aantal elementen waardoor iedereen nieuwe contacten opdoet. Elkaar ontmoeten bij een bak koffie kan de basis zijn voor een toekomstige samenwerking.

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee begrijpt hoe belangrijk koffie is. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de ondernemers van Fortune klanten in heel Nederland van koffie, thee en warme dranken.

 

Meer info: www.fortune.nl/koffiedag/

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.