Ondernemers HypotheekCompany tevreden met formule

Datum: december 31, 1969

HypotheekCompany met zo’n honderd aangesloten assurantietussenpersonen heeft onlangs een enquête laten uitvoeren door CheckMarket onder al haar kantoren. Met een respons van maar liefst 90% kan tevreden terug worden gekeken. Een zeer opvallende conclusie die uit het onderzoek naar voren komt is dat de HypotheekCompany kantoren een groei verwachten ondanks de sombere hypotheekmarkt.

Tevens brengt het onderzoek goed in beeld wat de meerwaarde is die HypotheekCompany haar kantoren biedt. De belangrijkste reden voor het aansluiten bij HypotheekCompany is de toegevoegde waarde. Waar dat in zit hebben de deelnemers in de volgende percentages uitgedrukt; 29% gaf aan dit te zien in het verstrekken van een breed assortiment en het bieden van ondersteuning vanuit ‘Het Hypotheek Support Center’. 19% gaf aan dat te vinden in de merknaam en 17% gaf aan dat in ondersteuning op het gebied van Compliance te zoeken.

Een ander in het oog springend gegeven is dat, ondanks dat de AFM voorstelt om advies vs bemiddeling te scheiden, 95% van de kantoren aangeeft in de toekomst zowel te blijven adviseren als bemiddelen.

Wat betreft het werken met abonnementen is de groep verdeeld. 45% heeft aangegeven op de korte dan wel middellange termijn met abonnementen te gaan werken.

Uiteindelijk waardeert 78% van de kantoren de formule met een 7 of hoger! Een prima cijfer, maar tevens een extra stimulans voor HypotheekCompany om hier in de nabije toekomst een 8 van te maken.

Bron: HypotheekCompany

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.