Olympia Uitzendbureau gastspreker op 5e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: januari 22, 2013

Op dinsdag 5 maart a.s. vindt in strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Deze netwerkbijeenkomst voor franchise-professionals vindt éénmaal per jaar plaats en wordt georganiseerd rondom een actueel centraal thema binnen de franchisebranche. Dit jaar heeft het centrale thema betrekking op ‘het verbeteren van de resultaten van franchisenemers binnen formules door het stimuleren van motivatie en betrokkenheid’.

In het kader van het centrale thema is ondermeer de bekende franchiseformule Olympia Uitzendbureau uitgenodigd om als gastspreker op te treden. Eén van de strategische pijlers van Olympia is: De beste mensen! De franchisenemers en medewerkers van Peterine van Egdom - Olympia Uitzendbureau.Olympia kenmerken zich door een gedreven en resultaatgerichte, no-nonsense instelling. Olympia hecht zeer veel waarde aan de kwaliteit van haar mensen en heeft daarom de Olympia ‘Academy’ opgericht. In de Academy staat naast het opbouwen van kennis en vaardigheden vooral de persoonlijke ontwikkeling centraal. Olympia wil haar ondernemers zowel op de werkvloer als daarbuiten doorlopend uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Het gaat hierbij om het investeren in kwaliteit, betrokkenheid, passie, samenwerken, flexibiliteit en betaalbaarheid.

Maartje van Mackelenbergh - Olympia Academy.Op de Netwerkmiddag 2013 spreken namens Olympia Maartje van Mackelenbergh en Peterine van Egdom. Beide dames zijn binnen deze inspirerende organisatie dagelijks bezig om de ondernemers te helpen de “beste versie van zichzelf” te kunnen zijn. Maartje in de functie van manager van de Olympia Academy en Peterine in de functie van formulemanager.

Doelstelling van de FranchiseFormules Netwerkmiddag
Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten staat tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Onze sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over de mogelijkheden voor uw formule. Het uiteindelijke doel van de middag is u op inspirerende wijze verder te helpen in deze moeilijke maar eveneens uitdagende tijden.

Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal. Een uitgebreid lunchbuffet en borrel na afloop zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Voor wie is het programma bestemd?
De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule kunnen deelnemen.

Meer informatie over het verdere programma en deelname vindt u op www.netwerkmiddag.nl

Heeft u vragen over de Netwerkmiddag neemt u dan contact met ons op.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.