Olympia besteedt administratie uit

Datum: februari 12, 2013

Franchisegever Olympia Uitzendbureau is van start gegaan met de outsourcing van de centrale administratie aan BDO Direct. In de loop van 2013 zal de administratie, rapportages en advisering van zoveel mogelijk Olympia franchisenemers door BDO verzorgd worden. “Het uitbesteden van de administratie en rapportages aan BDO Direct van zowel franchisegever als franchiseondernemers is een grote sprong voorwaarts voor Olympia en haar stakeholders”, aldus Jelle Bultsma, algemeen directeur Olympia.

Het in 2009 gelanceerde BDO Direct verleent haar diensten al aan een aantal grote franchise- en retailketens. Alexander Leppink, partner BDO: “Via koppelingen met kassa- en facturatiesystemen en alle grote banken verwerken we jaarlijks honderdduizenden facturen en miljoenen overige transacties. Ook de rapportages voor ondernemers worden verstrekt in de vorm van een online dashboard rapportage. Deze efficiënte manier van administreren vertaalt zich in gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding voor de ondernemers.” Olympia Uitzendbureau heeft ruim 150 vestigingen en behoort tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Olympia onderscheidt zich doordat het met franchiseondernemers werkt.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#olympiauitzendbureau

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.