Oil & Vinegar groeit en vernieuwd

Datum: oktober 8, 2012

Oil & Vinegar, bekend van de smaakvolle cadeauwinkels met heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld, groeit maar door en blijft vernieuwen. Onlangs opende de keten drie nieuwe winkels in Duitsland (Duisburg, Leipzig en Moers). Daarnaast verbouwen en vernieuwen winkels met verouderd in- en exterieur. In het nieuwe winkelconcept worden de zintuigen van klanten nog meer als tevoren geprikkeld. Den Bosch en Hasselt (BE) heropenden zo vorige week op feestelijke wijze. In Brussel verwacht de keten in november alweer de 18e Belgische winkel te openen.

Deze succesvolle franchiseformule is geboren uit passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Het is een internationale winkelketen met ruim 80 winkels in 11 landen, waarvan meer dan de helft gevestigd is in Nederland, België en (groeimarkt) Duitsland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_9_oktober_2012.htm#oil

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.