Nu al 10 Frozz vestigingen

Datum: februari 26, 2013

Franchiseketen Frozz opent haar 10e vestiging in Amsterdam. Twee jaar geleden begon de formule met de verkoop van bevroren yoghurt. De keten heeft nu 5 filialen in eigen beheer en de andere 5 zijn in handen van franchisenemers.

Ondanks de mindere periode van de horeca is Frozz zeer succesvol. Het Unique Selling Point is dat de yoghurt nog geen honderd calorieën bevat, terwijl dat bij een gemiddeld ijsje al gauw een veelvoud is. Het idee is afkomstig van Mei Lin Ang, die op vakantie in de Verenigde Staten voor het eerst frozen yoghurt at. “Mijn kinderen vonden het zo lekker dat ik de mogelijkheden ben gaan onderzoeken om het product in Nederland te verkopen. Wij hebben hier natuurlijk de mooiste koeien en de beste yoghurt van de wereld. Ik zag een gat in de markt.” In de toekomst zal blijken of het succes aanhoudt, maar de ambitie bij Frozz is in ieder geval duidelijk: “Wij vinden dat heel Nederland aan de frozen yoghurt moet.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#frozz

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.