NS verwelkomt 2e Starbucks op Amsterdam Centraal

Datum: juli 26, 2012

Op donderdag 26 juli opent NS Stations een 2e vestiging van Starbucks op station Amsterdam Centraal. Deze nieuwste vestiging van Starbucks is gevestigd in de gerenoveerde monumentale wachtkamer 1e klasse op spoor 2B. “We willen daar zijn waar onze klanten ons verwachten. Deze vestiging biedt onze klanten de ‘the third place’; de plek tussen huis en werk waar men samenkomt voor hun favoriete koffie en het persoonlijk contact in een ontspannen omgeving”, zegt Arjan Oudejans, director licensed stores bij Starbucks Coffee EMEA. “De samenwerking met NS is erg belangrijk voor Starbucks in Nederland, deze 15e opening is dan ook een mijlpaal die ons gezamenlijke succes benadrukt.” Sinds 2007 heeft Starbucks 24 vestigingen in Nederland geopend. Op 4 augustus 2009 opende de eerste Starbucks-vestiging op een NS station, op Utrecht Centraal.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/NS-verwelkomt-2e-Starbucks-op-Amsterdam-Centraal.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.