Nomineer nu uw Franchisenemer van het Jaar 2013

Datum: januari 15, 2013

Vanaf deze week kunt u uw Franchisenemer van het Jaar nomineren voor de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing. Deze verkiezing wordt voor de 4e keer door beursorganisatoren Franchise+ en First Formula georganiseerd. Alle franchisenemers die korter dan 2 jaar geleden zijn gestart komen in aanmerking voor deze prijs. Iedereen kan deze franchisenemers nomineren: familie, medewerkers, franchisegevers et cetera. Via de site van Onderneem ‘t! kunt u een franchisenemer nomineren. Nomineren kan tot en met maandag 11 februari.

Na het nomineren, volgt de stemronde. De 3 genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de eindronde. “In deze ronde legt een mystery shopper 2 keer een bezoek af en tevens zal een driekoppige jury vervolgens een bezoek afleggen aan de kandidaat. De jury maakt van ieder bezoek een kort verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. De enige voorwaarde is dat de franchisenemer korter dan 2 jaar werkzaam is”, legt beursorganisator Guido van der Horst uit.

Tijdens de beursborrel op vrijdag 19 april wordt de prijs uitgereikt. De winnaar ontvangt een bokaal en een cheque ter waarde van € 500,-. Kijk voor meer informatie over de Onderneem ‘t! beurs op: www.ikwordondernemer.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.