Nominatie voor Baderie Woerden

Datum: december 4, 2012

Baderie Woerden is genomineerd voor de verkiezing ‘Badkamerdetaillist van het jaar 2012’. Alle collega’s uit de badkamerbranche hebben Baderie Woerden genomineerd als een van de drie finalisten. Baderie Woerden heeft sinds dit jaar een compleet nieuwe showroom omdat het pand begin januari 2011 volledig afbrandde.

Nieuw storeconcept Baderie
De landelijke verkiezing ‘Badkamerdetaillist 2012’ wordt georganiseerd door het vakblad Sanitair & Tegel Specialist. In januari 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt. Gert Berkel, formulemanager Baderie: ‘Het is een mooie titel om voor genomineerd te zijn. Baderie Woerden is de eerste showroom met het nieuwe storeconcept van Baderie. Samen met de eigenaar Ron van Dijk hebben we hard gewerkt aan het opbouwen van een nieuwe showroom. De showroom inspireert en heeft een eigentijdse uitstraling. Belangrijk is dat de bezoeker in alle rust de juiste keuzes kan maken.’

Bron: Baderie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.