Nieuwe winkelformule Troc.com succes in Nederland

Datum: november 20, 2012

Sinds begin september heeft Nederland er een nieuwe winkelformule bij. Troc.com, dat in zes Europese landen al zo’n tweehonderd winkels heeft, opende toen een winkel in Helmond. Deze vestiging kent meteen succes: na slechts enkele maanden krijgt de winkel dagelijks vele tientallen bezoekers over de vloer. In de komende jaren plant Troc.com een verdere uitbreiding in Nederland. In 2008 probeerde de uit Frankrijk afkomstige formule ook al voet aan de grond te krijgen in ons land door de Speurders-winkels over te nemen. Dit lukte toen niet.

Troc.com is een winkel in tweedehands goederen die zowel fysiek als via het internet inkoopt en verkoopt. Troc.com zet gebruikte meubelen, elektronica, witgoed of keukengerei voor de klant in de winkel en rekent met deze af nadat de goederen zijn verkocht. In sommige gevallen betaalt Troc meteen voor de spullen. Het idee is dat Troc het voor de consument makkelijker maakt om zijn tweedehands spullen te verkopen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#trocfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.