Nieuwe website voor Select Plus

Datum: oktober 23, 2012

Deze week is de nieuwe website van Select Plus live gegaan. Select Plus is een moderne franchiseformule binnen de uitzendbranche die zich heeft gespecialiseerd in de diensten: uitzenden, payrollen, detacheren en recruitment. Select Plus onderscheidt zich in de markt met een compleet dienstenpakket en een vernieuwende werkwijze. Vernieuwend omdat  de ondernemers van Select Plus dankzij een partnership met Payroll Select niet gehinderd worden door tijdrovende back office werkzaamheden. Door het partnership worden ze in staat gesteld om zich om zeer persoonlijke en betrokken wijze volledig te focussen op de juiste match.

Met de nieuwe website, die in samenspraak met de franchisenemers van de formule tot stand is gekomen, wil Select Plus haar positie als kwalitatieve speler in de markt verder versterken.  Met de komst van de nieuwe website introduceert Select Plus ook een nieuwe pay-off: “Gedreven door ondernemerschap”. Met deze krachtige one-liner wil Select Plus haar onderscheidend vermogen ten opzichte van alle andere uitzendbureaus nog eens extra benadrukken. Bekijk de nieuwe website op: www.selectplus.nl

Bron: Select Plus

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.