Nieuwe website Spare Rib Express

Datum: november 27, 2012

Spare Rib Express heeft onlangs een complete visuele transformatie ondergaan. De franchise organisatie koos ervoor om de hoge kwaliteit van de formule in een moderner, geheel vernieuwde huisstijl tot uiting te brengen.

Vanaf 1 november 2012 is ook de gerestylede website met het ‘vlammende’ logo gelanceerd. Met deze nieuwe website wordt een grote stap voorwaarts gemaakt in het verbeteren van het bestelproces. Voor de consument ontstaat er een optimale online winkelbeleving.

In één oogopslag zijn alle productcategorieën en keuzes inclusief het winkelmandje in beeld. Daarnaast wordt alle informatie over de gerechten in een zeer overzichtelijk en dynamisch bestelmenu met ondersteunend beeldmateriaal en aantrekkelijke omschrijvingen weergegeven.

Als extraatje ontvangen klanten op basis van hun menukeuzes bijpassende ’tips van de chef.’

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_27_november_2012.htm#spareribexpress 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.