Nieuwe vestigingen voor Warmteservice

Datum: juli 24, 2012

In oktober zal Warmteservice haar 54e vestiging in Nederland openen, aan de Tarweweg in Nijmegen. Met deze opening is Warmteservice in Gelderland vertegenwoordigd met 7 vestigingen. Verder opent Warmteservice in oktober een 2e vestiging in Rotterdam, namelijk aan de Hoofdweg in Rotterdam Oost. Door de groei van het aantal vestigingen in Limburg (Gennep, Panningen, Venlo, Sittard en Heerlen) bleek de verdeling over Limburg niet optimaal. Daarom gaat medio september de vestiging in Panningen naar de Roermondseweg in Weert verhuizen.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-vestigingen-voor-Warmteservice.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.