Nieuwe vestigingen voor REMAX

Datum: januari 24, 2013

RE/MAX Nederland heeft onlangs een franchiseovereenkomst ondertekend met broker/owner Adam Cichocki. Adam start zijn RE/MAX kantoor in Mijdrecht onder de naam: Home Professionals. Adam zal samen met een RMTer zijn kantoor openen en zich direct aansluiten bij een branchevereniging. Adam heeft Economie gestudeerd aan de universiteit in zijn geboorteland Polen en is werkzaam geweest in diverse sales/ bedrijfskundige functies. Onlangs is Arnold Goedegebure gestart met zijn RE/MAX kantoor in Medemblik onder de naam: RE/MAX Action. Arnold is reeds diverse jaren aan de RE/MAX organisatie verbonden, hij is begonnen als makelaar in Hoorn heeft nu de volgende stap gemaakt naar broker/owner.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-vestigingen-voor-RE/MAX.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.