Nieuwe vestigingen voor GroenRijk

Datum: maart 12, 2013

GroenRijk Den Bosch opende op 7 maart de deuren van haar nieuwe tuincentrum. De gebroeders Stolzenbach hadden al jaren de ambitie om met het ruim 54 jaar bestaande familiebedrijf een volgende stap te maken. En nu is het zover, er is op de huidige locatie aan de Graafseweg een nieuw tuincentrum gebouwd. “Het huidige tuincentrum was aan modernisering toe en we wilden een breder en beter assortiment aanbieden, om de consument te ontvangen in een moderne winkelambiance”, aldus Peter Stolzenbach. Stout’s Tuincentrum opent op 13 maart de deuren van haar vernieuwde tuincentrum onder de naam GroenRijk Bergambacht. Familie Stout, de eigenaren, hebben eind 2012 besloten om toe te treden tot de franchiseformule GroenRijk. Met deze toetreding is het gehele tuincentrum verbouwd en heeft het een nieuwe routing en nieuw inventaris gekregen. Franchisenemer Paul Stout: “Als tuincentrum waren we toe aan een nieuwe uitdaging. De overstap naar GroenRijk is de meest logische stap. Met de GroenRijk formule denken wij een betere uitstraling te creëren naar onze bestaande klanten toe en nieuwe klanten aan te trekken.”

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-vestigingen-voor-GroenRijk.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.