Nieuwe vestigingen Huis en Hypotheek

Datum: oktober 23, 2012

Huis & Hypotheek opent binnenkort vijf nieuwe vestigingen in Amsterdam Noord, Hoorn, Huizen, Zevenbergen en Harlingen. Sinds februari 2012 is de merknaam Huis & Hypotheek in handen van de Welke Groep uit Hoorn. De focus is het eerste half jaar gelegd op het aanbrengen van structuur binnen de formule, het implementeren van een CRM-systeem en het invoeren van het Huis & Hypotheek Servicepakket.

“Wij willen met Huis & Hypotheek weer bouwen aan een formule die haar klanten totaal advies biedt. Onze adviseurs moeten dichtbij hun klanten staan. Wij blijven dus op zoek naar nieuwe franchisenemers. Wij hebben de kosten voor deelnemers aan de formule uitermate scherp neergezet. Wij denken niet alleen mee met onze franchisenemers, maar we ondernemen samen met ze. Feitelijk reiken we ze concreet omzet aan,” aldus Cor Zwaan, directeur van Huis & Hypotheek Centrale Organisatie.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#huisenhypotheek

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.