Nieuwe vestiging voor Verhage

Datum: december 9, 2012

Op dinsdag 18 december zal de 36e Verhage-vestiging haar deuren openen. De locatie is aan de buitenrand van het winkelcentrum De Hamershof in Leusden gevestigd, op de Smidse. De vestiging heeft een oppervlakte van circa 150m². Franchisenemer van deze vestiging is Peter Chornelis, hij heeft diverse praktijk- en theorie opleidingen gevolgd bij een aantal Verhage-vestigingen. Onlangs hebben 15 vestigingen van Verhage een plaats in de Nationale Cafetaria Top 100 2012/2013 behaald.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-vestiging-voor-Verhage.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.