Nieuwe vestiging voor KlusWijs

Datum: maart 28, 2012

De Fixet bouwmarkt, gevestigd aan de Venterkamp te Ruurlo, zal op 1 juni de overstap maken naar KlusWijs. Joke en Harry Lowik startten de bouwmarkt te Ruurlo in 1993 onder de formule Plus Klus. In 1997 werd omgebouwd naar Fixet en 2 jaar later werd de nieuwe (huidige) locatie betrokken, met een winkeloppervlak van circa 1.000 m2. Na 15 jaar Fixet wordt dus een nieuwe weg ingeslagen onder de formulevlag van KlusWijs. De bouwmarkt in Ruurlo wordt omgebouwd naar het nieuwe KlusWijs-concept, dat vanaf 5 april aanstaande zichtbaar is bij de KlusWijs in Wijhe. De formule opent met de komst van Ruurlo haar 18e bouwmarkt.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-vestiging-voor-KlusWijs.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.