Nieuwe vestiging voor Bad in Beeld

Datum: november 12, 2012

Familiebedrijf Ton Scholten Tegels & Sanitair te Uitgeest sluit zich aan bij Bad in Beeld. Marjolein Gerritsma, formulemanager Bad in Beeld: ‘We zijn zeer blij met het aansluiten van Ton Scholten bij onze franchiseformule. Het is een prachtige winkel met een duidelijke visie en positieve instelling.’

Eigen identiteit
Formulemanager Marjolein Gerritsma met de twee eigenaren Bob en Kick Scholten.Al bijna 40 jaar ontwerpt en realiseert Ton Scholten badkamers en tegelvloeren. Franchisenemer Bob Scholten: ‘Het is een goede keuze van ons om aan te sluiten bij Bad in Beeld. Wij profiteren van professionele ondersteuning op het gebied van marketing en maken gebruik van scherpe inkoopcondities. Maar erg belangrijk voor ons is het behoud van eigen identiteit. Dit speelde een belangrijke rol in de keuze voor Bad in Beeld.’

Sanitair en Tegels
Bij Bad in Beeld Ton Scholten kan de consument terecht voor alles op het gebied van tegels en sanitair; van ontwerp tot realisatie. De showroom van 1800m2 kent een unieke tegelpresentatie van 600m2. De vakkundig opgeleide medewerkers van Ton Scholten verzorgen ook allerlei werkzaamheden zoals het zetten van tegels, loodgieten, installeren van elektra en sloop- en stucwerk.

Bron: Bad in Beeld

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.