Nieuwe vestiging Fietscity in Uddel

Datum: december 4, 2012

Eindelijk is het zover. Uddel is een prachtige fietsenwinkel rijker. Autobedrijf Dijkgraaf, Mazda-dealer, opent in het huidige pand een compleet nieuwe fietsenwinkel onder de naam Fietscity Dijkgraaf. Doordat verschillende vormen van mobiliteit onder één dak worden aangeboden, kunnen klanten nog meer op maat worden bediend.

Trots vertelt eigenaar Antonie Dijkgraaf over de nieuwste toevoeging aan het bedrijf: ’In een paar weken tijd hebben wij een complete fietsenwinkel opgebouwd in het pand van Autobedrijf Dijkgraaf. Het bedrijf is behoorlijk onder handen genomen: een compleet nieuwe winkel- en werkplaatsinrichting voor de fietsen, een gedeeltelijke nieuwe vloer in de autoshowroom en alles is opnieuw geschilderd in frisse kleuren.

Antonie vervolgt: ‘Het is een moderne en overzichtelijke fietsenwinkel geworden. Zodra de klant binnen komt weet hij direct waar hij zijn moet. De winkel is ingedeeld in verschillende fietsgroepen die met een eigen kleur zijn aangegeven: stad, recreatief, sport, e-bike en jeugd.’ Fietscity staat voor een uitgebreide collectie fietsen, excellente service, scherpe prijzen en snelle levering. Met topmerken en altijd de laatste modellen op voorraad is Fietscity een begrip in de fietsenretail. Fietscity heeft inmiddels 9 vestigingen in Gelderland en Overijssel.

Open huis dagen 14 en 15 december
Op vrijdag 14 december is iedereen vanaf 09.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom bij Autobedrijf en Fietscity Dijkgraaf aan de Elspeterweg 34 in Uddel om het resultaat te komen bekijken. Tevens wordt er op vrijdagavond in samenwerking met diverse ondernemers in Uddel een moonlightshopping georganiseerd, waarbij zelfs een fiets te winnen is. Op zaterdag 15 december wordt open huis gehouden van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze twee dagen kunt u profiteren van mooie openingsacties. Wij vertellen er graag meer over tijdens de open huis dagen, besluit Antonie Dijkgraaf.

Bron: Fietscity

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.