Nieuwe topman voor V&D

Datum: december 11, 2012

Warenhuisketen V&D krijgt per januari volgend jaar een nieuwe topman. De huidige algemeen directeur Mark McKeon heeft besloten zijn functie neer te leggen ‘vanwege persoonlijke en gezondheidsredenen’. McKeon had sinds 2006 de leiding over V&D. In die tijd is er veel geld gestoken in vernieuwing van de 62 warenhuizen en in de groei van de webwinkel. Hij wordt opgevolgd door Jacob de Jonge, meldde de V&D Group.

“Met het aantreden van De Jonge heeft V&D een zeer ervaren directie om de reis van V&D naar marktleiderschap en de continue groei van restaurantformule La Place in het binnen- en buitenland voort te zetten”, luidt de motivatie van de benoeming. De Jonge was eerder werkzaam als algemeen directeur van warenhuis de Bijenkorf.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_december_2012.htm#vdfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.